Hoppa till innehåll

Blanda eget snus

Snusrecepten var under 1800-talet en välbevarad företagshemlighet. Det gällde att konkurrenterna inte fick nys om vilka ingredienser och aromer man använde sig av.

Det lössnus som används idag har sitt historiska ursprung i den svenska industrialismens 1800-tal. Idag har snuset blivit en del av vårt kulturarv och våra traditioner. Hos oss kan du prova dig igenom de klassiska snussorterna från det förrförra seklet och lära dig allt om form, smak och arom. Med hjälp av vår ciceron får du förutsättningarna för att kunna sätta ihop din egen snusblandning. Vem vet - kanske är just du vår nästa Ljunglöf eller Boman?

I samband med varje provning får du också en guidad visning av museets snushistoriska utställning. Varje provning tar 1½ timme.

Kom ihåg att vi har 18-års gräns på samtliga provningar.

Max antal deltagare: 6 st.

När du bokar är det bra om du uppger vilket upplevelseföretag din värdekod kommer ifrån. Detta kan du göra i fältet "Presentkort". Skriv din värdekod följt av företagets namn. Om du gör en ombokning från en tidigare provning skriver du endast "Ombokning" i fältet.

Pris: 495 kr/person.

Har du inget presentkort kommer vi skicka en faktura till den mailadress som uppges vid bokningstillfället. Det finns ingen möjlighet att betala på plats på museet.

Avbokning sker via mejl:info@snusochtandsticksmuseum.se

Detta event kan även bokas för enskilda sällskap på max 6 personer/grupp. Mejla oss för bokning och prisuppgift: info@snusochtandsticksmuseum.se

Vill du läsa på innan provningen? Här finns all fakta du behöver.

DATUM

20210929 kl 18:00

20211006 kl 18:00

20211030 kl 13:00

20211110 kl 18:00

20211127 kl 13:00

Observera!

Vi har inte längre möjlighet att ta betalt på plats i samband med provningen. Om du ej har värdekod sker betalning via fakturering.

Här kan du läsa mer om hur provningarna påverkas av COVID-19.

Länkar

Här hittar du länkar till upplevelseföretagen:

Greatdays

Upplevelse.com

Live It