Hoppa till innehåll

Snus- och ölprovning

Med historia, fakta och tradition som utgångspunkt får du under en provning kombinera fyra olika ölstilar med fyra olika snussorter.

Provningens ciceron guidar gruppen med säker hand genom arom- och smakförnimmelserna och informerar om vad man ska tänka på vid olika typer av kombinationer. I samband med varje provning får du även en guidad visning av museets snushistoriska utställning. Varje provning tar 1½ timme.

Kom ihåg att vi har 18-års gräns på samtliga provningar.

När du bokar är det bra om du uppger vilket upplevelseföretag din värdekod kommer ifrån. Detta kan du göra i fältet "Presentkort". Skriv din värdekod följt av företagets namn.

Pris: 649 kr/person.

Har du inget presentkort kommer vi skicka en faktura till den mailadress som uppges vid bokningstillfället. Det finns ingen möjlighet att betala på plats på museet.

Avbokning sker via mejl:info@snusochtandsticksmuseum.se

Detta event kan även bokas för enskilda sällskap på max 12 personer/grupp. Mejla oss för bokning och prisuppgift: info@snusochtandsticksmuseum.se

Vill du läsa på innan provningen? Här finns all fakta du behöver.

Datum

20201024 kl 13.00 FULLBOKAT

20201114 kl 13.00 FULLBOKAT

20201212 kl 13.00 FULLBOKAT

Observera

Vi har inte längre möjlighet att ta betalt på plats i samband med provningen. Om du ej har värdekod sker betalning via fakturering.

Här kan du läsa mer om hur provningarna påverkas av COVID-19.

Länkar

Här hittar du länkar till upplevelseföretagen:

Greatdays

Upplevelse.com