Vi söker fler provningsguider till nästa säsong!

Har du visningsvana och ett passionerat intresse för museets ämnesområde? Då kanske du vill jobba som provningsguide hos oss? Våra provningar äger rum på onsdagskvällar och lördagseftermiddagar enligt schema och varje provning håller på i 1½ timme. Antalet provningar per person och månad brukar ligga på 1-2 stycken.

Anställningsformen är en timanställning.

Under hösten kommer vi att fokusera på två provningsvarianter: Blanda eget snus och Snus- och ölprovning. I varje provning ingår en visning av museets snushistoriska utställning. Du får en grundlig utbildning där produktkunskap, juridik och historia ingår. Innan vi släpper iväg dig på din första provning måste du gå med minst 2 gånger på varje provningsvariant.

Du bör vara:

* Utåtriktad och verbal.

* Intresserad av snuskunskap.

* Historieintresserad.

* Noggrann och pålitlig.

Vi vill att du:

* Har visningsvana och erfarenhet av att hålla presentationer.

Klicka på länken för att söka och läsa mer om tjänsten.

Jobba här

Gubbhyllan, Snus- och Tändstickmuseum

Snusindustri

pappdosa, Snus- och Tändsticksmuseum

Provningsguide till hösten?

Vi söker dig som vill jobba provningsguide hos oss.
Har du ett CV som du är stolt över så tveka inte att mejla oss på info@snusochtandsticksmuseum.se